Murun valkosuklaapalat
Super helpot valkosuklaapalat vievät kielen mennessään.
15 kpl30 - 60 min80 kcal / annos (20g)
Ainekset
15 kpl
- 100gvalkoista suklaata
- 1 1/2dlriisimuroja
- 1dl(noin 80 g)kuivattuja aprikooseja
- 3/4dl(50 g)Pirkka hasselpähkinöitä
Pinnalle
- suikaloitua aprikoosia ja rouhittua hasselpähkinää
Valmistus
30 - 60 min- Rouhi pähkinät ja hienonna aprikoosit veitsellä. Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Sekoita suklaan joukkoon riisimurot, aprikoosit ja pähkinät. Ota lusikalla nokareita tasaiselle alustalle (esimerkiksi leikkuulaudalle) asetetun leivinpaperin päälle.
- Tasoittele nokareita hieman veitsellä päältä ja reunoilta. Koristele aprikoosisuikaleilla ja pähkinärouheella. Anna valkosuklaapalojen jähmettyä jääkaapissa ja irrota leivinpaperista. Säilytä jääkaapissa tiiviissä rasiassa.
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 20g100 g
- 80 kcal326 kJ
- Proteiinia 1,3 g
- Hiilihydraatteja8,6 g
- Rasvaa4,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi