Hyppää sisältöön
Murun valkosuklaapalat Testattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Murun valkosuklaapalat

  • Annosmäärä15 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Super helpot valkosuklaapalat vievät kielen mennessään.

    Ainekset

    15 kpl

    Pinnalle

    • suikaloitua aprikoosia ja rouhittua hasselpähkinää

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 593 kJ / 381 kcal
    • Rasva
      22,1 g
    • josta tyydyttynyttä
      7,8 g
    • Hiilihydraatit
      36,2 g
    • josta sokereita
      29,2 g
    • Proteiini
      6,8 g
    • Suola
      0,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Rouhi pähkinät ja hienonna aprikoosit veitsellä. Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Sekoita suklaan joukkoon riisimurot, aprikoosit ja pähkinät. Ota lusikalla nokareita tasaiselle alustalle (esimerkiksi leikkuulaudalle) asetetun leivinpaperin päälle.
    2. Tasoittele nokareita hieman veitsellä päältä ja reunoilta. Koristele aprikoosisuikaleilla ja pähkinärouheella. Anna valkosuklaapalojen jähmettyä jääkaapissa ja irrota leivinpaperista. Säilytä jääkaapissa tiiviissä rasiassa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,0 (2 arviota)