• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Murun valkosuklaapalat

Murun valkosuklaapalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 15 kpl
  • 30 - 60 min
  • 80 kcal / annos (20g)

Ainekset

15 kpl

Pinnalle

    • suikaloitua aprikoosia ja rouhittua hasselpähkinää

Valmistus

30 - 60 min
  1. Rouhi pähkinät ja hienonna aprikoosit veitsellä. Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Sekoita suklaan joukkoon riisimurot, aprikoosit ja pähkinät. Ota lusikalla nokareita tasaiselle alustalle (esimerkiksi leikkuulaudalle) asetetun leivinpaperin päälle.
  2. Tasoittele nokareita hieman veitsellä päältä ja reunoilta. Koristele aprikoosisuikaleilla ja pähkinärouheella. Anna valkosuklaapalojen jähmettyä jääkaapissa ja irrota leivinpaperista. Säilytä jääkaapissa tiiviissä rasiassa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 20g100 g

  • 80 kcal326 kJ
  • Proteiinia1,3 g
  • Hiilihydraatteja8,6 g
  • Rasvaa4,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille