Arkiston aarre
Murun valkosuklaapalat
- Annosmäärä15 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Super helpot valkosuklaapalat vievät kielen mennessään.
Ainekset
15 kpl
- 100 g valkoista suklaata
- 1 1/2 dl riisimuroja
- 1 dl (n. 80 g) kuivattuja aprikooseja
- 3/4 dl (50 g) Pirkka hasselpähkinöitä
Pinnalle
- suikaloitua aprikoosia ja rouhittua hasselpähkinää
Ravintosisältö
- Energia1 593 kJ / 381 kcal
- Rasva22,1 g
- josta tyydyttynyttä7,8 g
- Hiilihydraatit36,2 g
- josta sokereita29,2 g
- Proteiini6,8 g
- Suola0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Rouhi pähkinät ja hienonna aprikoosit veitsellä. Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Sekoita suklaan joukkoon riisimurot, aprikoosit ja pähkinät. Ota lusikalla nokareita tasaiselle alustalle (esimerkiksi leikkuulaudalle) asetetun leivinpaperin päälle.
- Tasoittele nokareita hieman veitsellä päältä ja reunoilta. Koristele aprikoosisuikaleilla ja pähkinärouheella. Anna valkosuklaapalojen jähmettyä jääkaapissa ja irrota leivinpaperista. Säilytä jääkaapissa tiiviissä rasiassa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min1,0(4 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min4,8(54 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,5(17 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min
- Arkiston aarrealle 30 min4,8(8 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min5,0(3 arviota)
- yli 60 min4,7(23 arviota)
- alle 30 min5,0(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (2 arviota)