• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mustaherukka-valkosuklaakerroskiisseli

Mustaherukka-valkosuklaakerroskiisseli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 115 kcal / 100 g

Ainekset

6-8 annosta

Mehukiisseli

Maitokiisseli

    • 75gvalkoista leivontasuklaata
    • 5dlmaitoa
    • 2 1/2rklperunajauhoja

Koristeeksi

    • 25gvalkoista leivontasuklaata

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa mehukiisselin ainekset kattilaan. Sekoita hyvin ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa ja sakeutuu. Nosta kattila kylmään vesihauteeseen jäähtymään tai kaada kiisseli toiseen astiaan.
  2. Rouhi suklaa veitsellä. Valmista maitokiisseli samoin kuin mehukiisseli. Käytä pinnoitettua kattilaa ja lisää valkosuklaarouhe valmiiseen kiisseliin.
  3. Kaada laseihin tai jälkiruokamaljoihin vuorotellen maito- ja mehukiisseliä aloittaen maitokiisselistä. Koristele rouhitulla valkosuklaalla. Tarjoa valmistuspäivänä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 115 kcal480 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja18,5 g
  • Rasvaa3,53 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille