Mustaherukka-valkosuklaakerroskiisseli
Tämä kaunis kerroskiisseli maistuu niin aamu-, väli- ja iltapalaksi, mutta myös jälkiruokais. Helppoa ja herkullista.
6-8 annosta30 - 60 min115 kcal / 100 g
Ainekset
6-8 annosta
Mehukiisseli
- 4dlvettä
- 2 1/2rklperunajauhoja
- 1rklsokeria
Maitokiisseli
- 75gvalkoista leivontasuklaata
- 5dlmaitoa
- 2 1/2rklperunajauhoja
Koristeeksi
- 25gvalkoista leivontasuklaata
Valmistus
30 - 60 min- Mittaa mehukiisselin ainekset kattilaan. Sekoita hyvin ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa ja sakeutuu. Nosta kattila kylmään vesihauteeseen jäähtymään tai kaada kiisseli toiseen astiaan.
- Rouhi suklaa veitsellä. Valmista maitokiisseli samoin kuin mehukiisseli. Käytä pinnoitettua kattilaa ja lisää valkosuklaarouhe valmiiseen kiisseliin.
- Kaada laseihin tai jälkiruokamaljoihin vuorotellen maito- ja mehukiisseliä aloittaen maitokiisselistä. Koristele rouhitulla valkosuklaalla. Tarjoa valmistuspäivänä.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 115 kcal480 kJ
- Proteiinia 2 g
- Hiilihydraatteja18,5 g
- Rasvaa3,53 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
AI JAI JAA JOSPA SAIS MAISTAA NAMSKIS