Hyppää sisältöön
MustapapupataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustapapupata

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Maukas je helppo mustapapupata maistuu sellaisenaan lisäkkeenä tai esimerkiksi tortillan täytteenä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

  • 1 dl persiljaa tai korianteria hienonnettuna

Ravintosisältö

  • Energia
    575 kJ / 138 kcal
  • Rasva
    8,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,1 g
  • Hiilihydraatit
    8,2 g
  • josta sokereita
    5,1 g
  • Proteiini
    6,1 g
  • Suola
    1,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori porkkana ja kuutioi sekä porkkana että sellerinvarret pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuleita, porkkanakuutioita ja selleriä noin 5 minuuttia öljyssä. Lisää appelsiininkuori- ja mehu, juustokumina, oregano sekä hienonnettu chili. Hauduta muutama minuutti.
  2. Kuutioi ja paista pekoni. Lisää pekoni seoksen joukkoon. Lisää myös valutetut pavut, tomaattipyree sekä vesi ja suola. Hauduta noin 20 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele pinnalle korianteria. Tarjoa mustapapupata esimerkiksi riisin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (19 arviota)