• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mustapapupata

Maukas je helppo mustapapupata maistuu sellaisenaan lisäkkeenä tai esimerkiksi tortillan täytteenä.
Mustapapupata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 73,6 kcal / annos (110g)

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

    • 1dlpersiljaa tai korianteria hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori porkkana ja kuutioi sekä porkkana että sellerinvarret pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuleita, porkkanakuutioita ja selleriä noin 5 minuuttia öljyssä. Lisää appelsiininkuori- ja mehu, juustokumina, oregano sekä hienonnettu chili. Hauduta muutama minuutti.
  2. Kuutioi ja paista pekoni. Lisää pekoni seoksen joukkoon. Lisää myös valutetut pavut, tomaattipyree sekä vesi ja suola. Hauduta noin 20 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele pinnalle korianteria. Tarjoa mustapapupata esimerkiksi riisin kanssa.

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 73,6 kcal308 kJ
  • Proteiinia3,5 g
  • Hiilihydraatteja3,42 g
  • Rasvaa4,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua