Arkiston aarre
Hyvä meininki -lihapata
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Pirkka-koekeittiön testaama lihapataresepti on maustettu erityisen hyvin lapsille sopivaksi.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4–5 annosta
- n. 300 g luutonta possun lapaa
- 1 rkl öljyä
- 1 (100 g) sipuli
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 5 dl vettä
- 2 tl soijakastiketta
- 1–2 valkosipulinkynttä
- 1 laakerinlehti
- 3 (250 g) porkkanaa
- 1 (150 g) palsternakka
- 8 (n. 600 g) perunaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl timjamia
- (1/2 tl suolaa)
- persiljaa
Ravintosisältö
- Energia328 kJ / 78 kcal
- Rasva3,3 g
- josta tyydyttynyttä0,9 g
- Hiilihydraatit7,4 g
- josta sokereita1,6 g
- Proteiini3,9 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Kuutioi possun liha pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista possukuutiot kauniin ruskeiksi. Lisää sipulit. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita.
- Kaada joukkoon vesi ja sekoita, kunnes seos kiehuu rauhallisesti. Lisää soijakastike, hienonnetut valkosipulinkynnet ja laakerinlehti. Anna kiehua kannen alla puoli tuntia.
- Kuori ja paloittele sillä aikaa juurekset. Porkkanat ja palsternakan voit viipaloida lanteiksi ja lohkoa perunat veneen muotoisiksi. Lisää juurekset kasariin. Ripottele joukkoon paprikaa, timjamia ja halutessasi suolaa.
- Hauduta vielä kannen alla puoli tuntia. Sekoita varovaisesti ja silppua saksilla pinnalle reilusti persiljaa. Tarjoa lisänä ruisleipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarreyli 60 min3,9(92 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,0(58 arviota)
- yli 60 min3,8(62 arviota)
- yli 60 min3,9(54 arviota)
- yli 60 min4,0(17 arviota)
- yli 60 min4,2(41 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,5(41 arviota)
- yli 60 min3,9(19 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (10 arviota)
- K8 vuotta sittenOikein hyvää ja lapset tykkäävät. Suolaa lisäsin reilummin.
- Epp Viires8 vuotta sittenNo on aika ihanina reseptit!!!!Kyllä!!!Voi siitä!!! On aika jännä jos joku tarjoisi sellaisenkin joskus!!!! Jos osaa itsekin syödä ja tehtä semmoista!!! On jännä jos syö niitä!!! Joskus on meilläkin Tallinnassa selliasia myyntissä!!!! Joulun odotusta ja myös oikein iloista Uuden Vuoden aikaa!!!Ja Vuoden vaihetta!!!!