Pippuriset lihakääryleetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pippuriset lihakääryleet

Pippuriset lihakääryleet on täytetty mustapippurituorejuustolla ja sienillä.

Ainekset

6 annosta

Paistamiseen

    • voita

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa paahtopaisti poikkisyin noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet työlaudalle. Nuiji ne kevyesti ohuemmiksi ja ripottele pinnalle 1 tl suolaa. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Puolita ja viipaloi juusto. Hienonna timjami. Ripottele lihaviipaleiden päälle noin puolet timjamista.
  2. Aseta viipaleiden reunaan herkkusieni- ja juustoviipaleet. Kääri lihat tiiviiksi rulliksi ja kiinnitä ne cocktailtikuilla. Säästä loput herkkusieniviipaleet kastiketta varten.
  3. Ruskista kääryleet valurautapannulla tai paistokasarissa rasvassa kauniin ruskeiksi joka puolelta. Siirrä kääryleet uunivuokaan tai pataan ja poista niistä samalla varovasti cocktailtikut.
  4. Kaada kuumalle pannulle loput herkkusieniviipaleet. Ripottele päälle vehnäjauhot. Lisää kerma, ½ tl suolaa ja timjami. Kaada kastike lihakääryleiden päälle. Peitä vuoka foliolla tai kannella. Hauduta 180-asteisessa uunissa noin 1 tunti, kunnes kääryleet ovat mureita. Tarjoa lihakääryleet perunoiden ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille20 arvostelua