Gluteenittomat manteli-sitruunapullat
Ihanat manteli-sitruunapullat syntyvät helposti valmiista gluteenittomasta pullataikinasta. Resepti: Nanna Rintala.
yli 60 min
Ainekset
- 1pkt(450 g)Pirkka gluteenitonta pullataikinaa (pakaste)
Täyte
- 100ghuoneenlämpöistä voita
- 1rklruokosokeria
- 1sitruunan mehu
Voiteluun ja pinnalle
- 1kananmuna
Lisäksi
- paperisia pullavuokia
Valmistus
yli 60 min- Sulata pullataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita huoneenlämpöinen voi, sokeri, manteli ja sitruuna notkeaksi tahnaksi.
- Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy ja levitä täyte levyn päälle. Kääri rullalle ja leikkaa 16 palaan. Nosta palat paperisiin pullavuokiin. Kohota leivinliinan alla noin 30 minuuttia.
- Voitele pullat kanamunalla ja ripottele pinnalle mantelilastut. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Huippuhyvä gluteeniton pullataikina👏