Laskiaispullavohvelit
Vohveliraudalla paistetut laskiaispullat saavat ihanan rapean pinnan! Tarjoa makeat pullavohvelit manteleiden, hillon ja kermavaahdon kanssa. Noin 0,70€/annos.*
8 kpl30 - 60 min
Ainekset
8 kpl
- 1pkt(450 g)Pirkka gluteenitonta pullataikinaa (pakaste)
- n. 2rklöljyä tai voita paistamiseen
Lisäksi
- 1tlk(2 dl)Pirkka vispikermaa
- 1rklsokeria
- 1tlvaniljasokeria
- vadelmahilloa
Valmistus
30 - 60 min- Sulata taikina yön yli pakkauksen ohjeen mukaan,
- Jaa taikina kahdeksaan osaan ja pyörittele pulliksi. Voit käyttää apuna gluteenitonta jauhoseosta. Painele pullat ohuiksi noin 1 cm:n paksuisiksi levyiksi leivinpaperin päälle ja peitä leivinliinalla. Anna kohota 30 minuuttia.
- Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla.
- Kuumenna ja voitele vohvelirauta. Paista pullia vohveliraudalla 3-4 minuuttia.
- Tarjoa pullavohvelit kuumina kermavaahdon, mantelilastujen ja vadelmahillon kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Jos haluat laskiaispullavohveleista täysin gluteenittomia, käytä pullien muotoilussa apuna gluteenitonta jauhoseosta ja valitse vohvelirauta, jota on käytetty vain gluteenittomien tuotteiden paistamiseen. Voit valmistaa gluteenittoman pullataikinan myös itse. Jos et noudata gluteenitonta ruokavaliota, voi laskiaispullavohvelit tehdä myös [tavallisesta pullataikinasta](https://www.k-ruoka.fi/reseptit/pullataikina).Kategoriat
Teemat Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi