• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tomahawk steakReseptin teki kumppani

Tomahawk steak

Mureimman Tomahawk Steakin saat, kun käytät paistaessa paistomittaria ja annat lihan levätä vartin ennen leikkaamista.

  • 1 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

1 annosta
    • 1kplTamminen Tomahawk steak
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 2rklruokaöljyä
    • timjamia, tuoretta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota Tomahawk Steak huoneenlämpöön tunti ennen valmistamista.
  2. Hiero lihan pintaan öljyä, suolaa ja mustapippuria. Paista kuumalla pannulla tai kuumassa grillissä noin viisi minuuttia per puoli. Siirrä sitten joko 180 asteiseen uuniin tai grillin yläritilälle, kiinnitä lihan paksuimpaan kohtaan paistomittari (varo, ettei mittari osu luuhun) ja anna kypsyä, kunnes sisälämpötila on 60-62 astetta.
  3. Kääri lihat folioon ja anna levätä 15 minuuttia. Ripottele valmiin pihvin päälle reilusti tuoreita timjamin lehtiä ja tarjoile mieleisien lisäkkeiden kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua