Tomahawk steak
Mureimman Tomahawk Steakin saat, kun käytät paistaessa paistomittaria ja annat lihan levätä vartin ennen leikkaamista.
- 1 annosta
- yli 60 min
Ainekset
1 annosta
- 1kplTamminen Tomahawk steak
- suolaa
- mustapippuria
- 2rklrypsiöljyä
- timjamia, tuoretta
Valmistus
yli 60 min- Ota Tomahawk Steak huoneenlämpöön tunti ennen valmistamista.
- Hiero lihan pintaan öljyä, suolaa ja mustapippuria. Paista kuumalla pannulla tai kuumassa grillissä noin viisi minuuttia per puoli. Siirrä sitten joko 180 asteiseen uuniin tai grillin yläritilälle, kiinnitä lihan paksuimpaan kohtaan paistomittari (varo, ettei mittari osu luuhun) ja anna kypsyä, kunnes sisälämpötila on 60-62 astetta.
- Kääri lihat folioon ja anna levätä 15 minuuttia. Ripottele valmiin pihvin päälle reilusti tuoreita timjamin lehtiä ja tarjoile mieleisien lisäkkeiden kanssa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Yhdyn edelliseen. 54 astetta ja folioon niin tuli upean rose sisältä.
60-62 vetää lihan ylikypsäksi. Suosittelen ottamaan 54, jos vetäytyy 15 min foliossa
olipas mahtavan murea ja maukas liha