Naudan sisäfileepihvit ja grillattu salaatti
Naudan sisäfileepihvit paistuvat grillissä pikana. Grillaa lisäkkeeksi salaattia.
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- n. 800gnaudan sisäfileetä
- 1/2-1tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Tuoremausteöljy
- 2rosmariininoksaa
- 1/3ruukkutuoretta basilikaa
- 2valkosipulinkynttä
- 1/2sitruunan kuori raastettuna
- 2dlrypsiöljyä
Grillattu salaatti
- 2romainesalaattia tai keräsalaattia
- 2 1/2dlparmesaania lastuina
- 2rklsitruunanmehua
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
- Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki mausteöljyn ainekset keskenään ja nosta sivuun odottamaan.
- Leikkaa liha pihveiksi. Grillaa kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli. Grillaa väri myös pihvien reunoihin. Ripottele pihveille suolaa ja pippuria. Työnnä yhteen pihviin paistolämpömittari ja kääri pihvit folioon. Nosta grilliin epäsuoralle lämmölle tai 125-asteiseen uuniin, kunnes mittari näyttää 57 astetta. Ota lihat pois grillistä tai uunista ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia ennen kuin avaat paketit.
- Lihojen vetäytyessä leikkaa salaatit pitkittäin puoliksi. Grillaa leikkauspintoihin väriä. Käännä salaatit ja anna myös toisen puolen saada hiukan väriä. Ripottele lämpimille leikkauspinnoille parmesaanilastuja ja pirskottele päälle sitruunanmehua. Halutessasi voit ripotella päälle myös suolaa ja pippuria.
- Kuumenna mausteöljy kattilassa. Avaa lihapaketit ja kaada kuuma öljy lihojen päälle. Tarjoa heti grillatun salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi