Nektariini-tomaatti-ricottasalaatti
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Ihanan hedelmäinen nektariini-tomaattisalaatti maistuu kesältä. Komea keko ricottaa kruunaa salaatin! Tarjoa meheviksi grillattujen kanan minuuttipihvien kanssa.
Ainekset
6 annosta
Nektariini-tomaatti-ricottasalaatti
- 1 pkt (500 g) Pirkka nektariineja
- 2 rs (à 250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
- 3 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 1 rkl Pirkka vaaleaa viinietikkakastiketta
- 1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1 prk (250 g) Pirkka Parhaat ricottaa tai 2 ps (à 200 g/125 g) Pirkka mozzarellaa
Ravintosisältö
- Energia300 kJ / 72 kcal
- Rasva4,5 g
- josta tyydyttynyttä1,3 g
- Hiilihydraatit5,1 g
- josta sokereita5 g
- Proteiini2 g
- Suola0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Halkaise pestyt nektariinit. Poista kivet. Lohko puolikkaat vielä neljään osaan.
- Halkaise pestyt kirsikkatomaatit. Levitä tomaatit ja nektariinit laakealle vadille.
- Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, viinietikkakastike, 3 rkl hienonnettua basilikaa, suola ja pippuri. Valuta kastike nektariinien ja tomaattien päälle tasaisesti. Sekoita varovasti.
- Lusikoi ricotasta muutama keko salaattiin. Valuta päälle vielä hieman oliiviöljyä. Viimeistele basilikanlehdillä. Tarjoa esimerkiksi grillatun kanan kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −13 %Plussa-kortillaEtuhinta 4,00/3 kpl10,67/kgIlman Plussa-korttia 1,55/kpl (12,40/kg)
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −35 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl11,96/kgIlman Plussa-korttia 4,65/kpl (18,60/kg)
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,7(46 arviota)
- alle 30 min3,9(31 arviota)
- 30 - 60 min3,8(53 arviota)
- alle 30 min4,0(25 arviota)
- 30 - 60 min4,0(77 arviota)
- 30 - 60 min3,6(27 arviota)
- alle 30 min4,2(47 arviota)
- 30 - 60 min3,4(16 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (57 arviota)
- Kokeillaan20 päivää sittenHuippu makuyhdistelmä! Jää kyllä yhdeksi lempparireseptiksi. Eilen tehtiin ja nyt tänään pakko tehdä jo uudestaan.
- Maisa1 vuosi sittenMaistui myös kylmänä versiona veneretkellä. Kana oli grillattu etukäteen ja se otettiin mukaan pakasteena: säilyi helteessä.
- Mc2 vuotta sittenPositiivisesti yllättävä yhdistelmä keräsi kehuja ja tyytyväisiä huokauksia. Tästä taisi tulla lemppari kerralla!