Pannumelanzane
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Vedä mutkat suoriksi ja valmista herkullisen mehevä tomaatti-muankoisovuoka eli melanzane pannussa. Näin säästät rutkasti aikaa tinkimättä yhtään mausta!
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 (600 g) | munakoisoa tai |
3 rkl | öljyä tai |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
2 tlk (à 400 / 240 g) | tai |
n. 1 dl | vettä tai |
1 rkl | valkoviinietikkaa tai |
1 rkl | tai |
1/2 rkl | sokeria tai |
1 tl | tai |
1/2 tl | tai |
1/2 dl | tai |
1 dl | tai |
2 ps (à 125 g) | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa munakoisoista kova kanta pois ja leikkaa munakoisot noin 2 cm x 2 cm kuutioiksi.
Paista munakoisokuutioita öljyssä kasarissa niin, että ruskistuvat joka puolelta. Tähän menee noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon valkosipuli ja kuullota hetki.
Lisää kasariin tomaatit, viinietikka, tomaattisose sekä mausteet. Voit huuhtaista tomaattitölkit pienellä määrällä vettä ja kaataa ne joukkoon. Painele kokonaiset tomaatit lastalla murskaksi.
Anna melanzanen kiehua hiljalleen ilman kantta noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Sekoita joukkoon Grana Padano -juustoraaste sekä 1/2 dl hienonnettua basilikaa.
Revi mozzarellapalloista suupalan kokoisia paloja ja lisää ne melanzanen pinnalle. Kuumenna ja viimeistele basilikalla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilata.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(40 arvostelua)
- yli 60 min4,2(118 arvostelua)
- yli 60 min3,1(76 arvostelua)
- yli 60 min4,3(470 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(97 arvostelua)
- yli 60 min4,1(46 arvostelua)
- yli 60 min4,3(57 arvostelua)
- yli 60 min4,3(69 arvostelua)