• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Juusto-päärynäsalaatti

Juusto-päärynäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-6 annosta
  • alle 30 min
  • 267 kcal / annos (155g)

Ainekset

4-6 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuutioi leipäviipaleet. Paista kuutiot rapeiksi öljyssä kuumalla pannulla. Anna jäähtyä.
  2. Revi huuhdotut ja valutetut salaatinlehdet, herneenversot ja timjaminoksat laakealle vadille.
  3. Halkaise huuhdotut päärynät ja poista siemenkodat. Leikkaa puolikkaat kuorineen haarukkapaloiksi. Purista palojen päälle sitruunanmehua tummumisen estämiseksi. Lisää päärynät salaattiin.
  4. Paloittele juusto ja halkaise pähkinät. Asettele juustot ja pähkinät salaatin päälle. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja pirskottele salaatille. Levitä leipäkuutiot salaatille juuri ennen tarjoilua. Koristele timjaminoksilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 155g100 g

  • 267 kcal1 120 kJ
  • Proteiinia6,49 g
  • Hiilihydraatteja6,15 g
  • Rasvaa24,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua