• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nokkospesto

Nokkospesto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta
    • 200gnokkosen lehtiä
    • 1dlpinjansiemeniä
    • 1dlparmesaanijuustoa raastettuna
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1 1/2dloliiviöljyä
    • 1/2-1tlsuolaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Kiehauta noin pari litraa vettä ja keitä nokkosia noin 3-4 minuuttia. Siivilöi.
  2. Mittaa monitoimikoneen kulhoon nokkoset, pinjansiemet, parmesaani, kuoritut valkosipulin kynnet ja suola. Hienonna tasaiseksi.
  3. Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä. Tarjoa pesto kalan, lihan, pastan tai uusien perunoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 236 kcal986 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille