• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Possu-nuudelipannu

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 2,40 €/annos*.
Possu-nuudelipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1punainen paprika
    • 1(n. 400 g)kesäkurpitsa
    • 1pieni purjo
    • 1rklöljyä
    • 400gmarinoituja porsaanlihasuikaleita
    • 2-3dlvettä
    • 2rklsoijakastiketta
    • 2rklomenaviinietikkaa
    • 2rkljuoksevaa hunajaa
    • 1tlinkivääritahnaa

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele paprika, kesäkurpitsa ja herkkusienet. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista siinä lihasuikaleet. Kaada lihasuikaleiden päälle vesi. Anna lihasuikaleiden hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon nuudelit ja paloitellut vihannekset. Mausta soijakastikkeella, omenaviinietikalla, hunajalla ja inkivääritahnalla.
  4. Hauduta edelleen kannen alla noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Hienonna pinnalle ruohosipulia. Tarjoa possu-nuudelipannu raikkaan salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua