NyhtökaurapyörykkäpastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Nyhtökaurapyörykkäpasta

Helppo nyhtökaurapyörykkäpasta maistuu koko perheelle. Vegaaneillekin sopiva pastakastike saa väriä lehtikaalista. Voit halutessasi jättää lehtikaalin pois. Noin 2,45 €/annos.

  • 4-5 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä (1 rkl) pannulla. Lisää hetken päästä myös tomaattisose pannulle kuullottumaan.
  2. Kaada pannulle tomaattimurska ja vesi. Mausta balsamiviinietikalla, pizzamausteella, suolalla ja pippurilla. Anna hautua noin 5 minuuttia.
  3. Poista lehtikaalista paksut lehtiruodit ja revi tai leikkaa lehtikaali suikaleiksi. Lisää lehtikaalisuikaleet kastikkeen joukkoon ja jatka hauduttamista 5 minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon nyhtökaurapyörykät ja kuumenna vielä muutaman minuutin ajan, kunnes pyörykät ovat lämpimiä.
  4. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan runsaasti suolatussa vedessä (2 tl suolaa/2 l vettä). Valuta spagetti ja kaada joukkoon öljyä (1 rkl).
  5. Tarjoa nyhtökaurapyörykkäkastike pastan kanssa tai sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoa heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 19 arvostelua