Pikkuiset perunarieskat
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Aina yhtä herkulliset perunarieskat on helppo ja nopea valmistaa. Voit käyttää aterialta yli jääneen perunasoseen rieskojen valmistukseen.
Ainekset
10 annosta
1/2 l | perunasosetta (tehty tätä varten tai jäänyt yli) tai |
(1/2 tl | suolaa) tai |
1 | muna tai |
2 1/2 dl | ohrajauhoja tai |
Valmistus
alle 30 min
Sekoita pehmeän perunasoseen joukkoon suola, muna ja ohrajauhot nopeasti puuhaarukalla. Jaa taikina lusikalla kymmeneksi keoksi leivinpaperin päälle. Taputtele taikina jauhotetuin käsin noin 1/2 cm paksuisiksi rieskoiksi.
Paista rieskoja 250-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 15 minuuttia eli kunnes rieskojen pinta on saanut ruskeita täpliä. Voit nostaa peltiä ylemmäksi paistumisen loppuvaiheessa. Tarjoa perunarieskat lämpiminä voin tai esimerkiksi yrttisen levitteen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,1(122 arviota)
- alle 30 min3,8(14 arviota)
- yli 60 min2,8(4 arviota)
- 30 - 60 min3,6(146 arviota)
- alle 30 min4,1(178 arviota)
- 30 - 60 min4,3(21 arviota)
- alle 30 min4,1(75 arviota)
- alle 30 min4,2(31 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (9 arviota)