• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Omena-mangobroileria riisipedillä

Omena-mangobroileria riisipedillä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-5 annosta

Pinnalle

    • persiljaa tai korianteria

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa sipuli, omenat ja valutetut mangoviipaleet reiluiksi kuutioiksi.
  2. Mittaa riisi laakeaan uunivuokaan. Lisää joukkoon sipulit, omenat, mangot ja mausteet.
  3. Kiehauta omenamehu ja vesi. Kaada neste riisien päälle.
  4. Pyyhi rintaleikkeistä ylimääräinen marinadi pois ja nosta ne riisipedille nahkapuoli ylöspäin. Kypsennä 200 asteessa 50-60 minuuttia. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa tai korianteria. Tarjoa lisäksi mangochutneya ja raikasta salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 91,2 kcal382 kJ
  • Proteiinia8,71 g
  • Hiilihydraatteja11,5 g
  • Rasvaa1,39 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille