Paahdettu parsakaali
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Tiesitkö että parsakaalit on helppo kypsentää myös uunissa? Paahdettu parsakaali saa ihanan lisäyksen raastetusta sitruunankuoresta.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 1 (400 g) parsakaali
- 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1/4 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- (1/2 tl sitruunankuorta raastettuna)
Ravintosisältö
- Energia246 kJ / 59 kcal
- Rasva3,6 g
- josta tyydyttynyttä0,2 g
- Hiilihydraatit1,5 g
- josta sokereita1,3 g
- Proteiini3,5 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Huuhdo ja kuivaa parsakaali. Irrottele kukinnot. Kuori parsakaalin varsi ja leikkaa se viipaleiksi.
- Pyörittele öljy, suola ja pippuri parsakaalien joukkoon. Levitä parsakaalit leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Parsakaalit saavat jäädä hiukan napakoiksi. Mausta halutessasi lopuksi raastetulla sitruunankuorella.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Pirkka Luomu sitruunaHinta n. 0,68/kpl3,99/kg
- Pirkka espanjalainen parsakaali 400g 1lkHinta 1,45/kpl3,62/kg
- Pirkka Luomu parsakaali 300g 1lkHinta 1,69/kpl5,63/kg
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,25/kpl8,50/l
- Pysyvästi edullinenKeiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,15/kpl4,30/l
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
- Sitruuna kgHinta n. 0,55/kpl2,89/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(21 arviota)
- alle 30 min4,0(1 arvio)
- alle 15 min
- 30 - 60 min3,5(194 arviota)
- 30 - 60 min4,2(29 arviota)
- alle 15 min3,1(8 arviota)
- 30 - 60 min3,8(15 arviota)
- 30 - 60 min3,2(40 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (66 arviota)
- Mummu1 vuosi sittenNyt ensimmäisen kerran myös parsakaalin jalan laitoin uuniin nuppujen kanssa. Kun meille uuvateille teette reseptejä, kannattaa laittaa pikkusen tarkempia ohjeita. Ny sitte siivutin toisen pätkän parsan jalasta pyöreänä, (ehdin jo biojäteeseen jalan laittaa, sieltä pelastin uuniin...) ja sitten ja toisen pätkän sitten siivutin toiseen suuntaan. Ko ei mittään ohjetta kuinka paksu öbaut ja kuinka päin jalkaa... Että aina kannattaa nää ohjeet laittaa hyvin selkokielellä, kun meitä vähemmän osaavia koti kokkeja kuitenkin taitaa olla aika paljon. Ny maistoin jalan pyörää siivua; oikein hyvä ja kypsä, al dente, mutta ois voinu olla enemmänkin suolaa.