ParsakaalipihvitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parsakaalipihvit

Helpot parsakaalipihvit valmistuvat nopeasti grillissä. Jätä parsakaali rapsakaksi ja mausta sitruunalla ja parmesanilla. Noin 1,20€/annos*

  • 2-3 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2-3 annosta
    • 1(n.400 g)parsakaali
    • n. 1rklöljyä
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1/2rklsitruunan kuorta raastettuna
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa parsakaali 1-2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi niin, että ne pysyvät kannan avulla kasassa. Yhdestä parsakaalista saat noin kolme isoa pihviä. Päätypalat voit myös grillata tai käyttää jossakin muussa ruuassa. Vuole parmesaanista ohuita lastuja esimerkiksi juustohöylällä.
  2. Sivele parsakaaliviipaleille öljyä. Grillaa niihin kaunis paistoväri molemmille puolille. Lisää grillattujen parsakaalien pinnalle suolaa, pippuria ja raastettua sitruunankuorta. Pirskottele pinnalle sitruunanmehua sekä ripottele parmesaanilastuja.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille