• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vitello tonnato kalkkunasta

Vitello tonnato kalkkunasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 196 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1(n. 1 kg)Kariniemen kalkkunan fileerulla

Tonnatokastike

Lisäksi

    • 2-3rklPirkka kapriksia
    • rucolaa
    • parmesaania

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kypsennä kalkkuna pakkauksen ohjeen mukaan. Anna sen jäähtyä. (Voit valmistaa kalkkunan edellisenä päivänä.)
  2. Soseuta valutettu tonnikala, jogurtti ja caesarkastike tehosekoittimessa. Mausta (sitruunan kuoriraasteella ja) pippurilla.
  3. Leikkaa paistista ohuita viipaleita ja asettele ne lautasille. Lusikoi päälle kastiketta. Ripottele päälle kapriksia, rucolaa ja parmesaanilastuja.

Tiesitkö että...

Vinkki! Tonnatokastike sopii myös paistetulle broilerille.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 196 kcal820 kJ
  • Proteiinia26,3 g
  • Hiilihydraatteja0,52 g
  • Rasvaa9,67 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille