Pähkinäinen broilerisalaatti
Pähkinäisessä broilerisalaatissa broilerin sisäfileet kuorrutetaan pähkinäsekoituksella. Raikas karpalokastike viimestelee hedelmäisen broilerisalaatin. Resepti: Alex Nurmi
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(150 g)Pirkka Toscanan salaattisekoitusta
- 1(300 g)appelsiini
- 1granaattiomena
- 1 1/4dlPirkka pähkinäsekoitusta
- suolaa
- rypsiöljyä paistamiseen
Karpalokastike
- 1 1/2dlkarpaloita (pakaste)
- 1dlrypsiöljyä
- 1/2dlpunaviinietikkaa
- 2rklPirkka juoksevaa hunajaa
- 1tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Valmista ensin karpalokastike. Sulata karpalot. Kaada karpalokastikkeen raaka-aineet korkeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Nosta jääkaappiin maustumaan tunniksi.
- Avaa salaattisekoituspussi ja kaada se tarjoiluvadille. Kuori appelsiini, leikkaa hedelmäliha lohkoiksi ja nostele palat salaatin päälle. Irrota granaattiomenasta siemenet ja sekoita ne salaattiin. Ripottele pekaanipähkinät joukkoon ja nosta salaatti hetkeksi jääkaappiin.
- Paista broilerin sisäfileet rapean kypsiksi paistinpannulla. Leikkaa paistamisen aikana pähkinät pieneksi rouheeksi. Kun broilerit ovat kuumia ja kypsiä, kierittele ne pähkinärouheseoksessa. Mausta ripauksella suolaa. Nosta salaatti jääkaapista ja asettele lämpimät broilerit salaatin vierelle. Lusikoi kastiketta salaatin pinnalle.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi