• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Silakat kreikkalaisittain

Silakoiden kanssa maistuvat kreikkalaisittain oliivit, oregano ja salaattijuustokuutiot.
Silakat kreikkalaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 250 kcal / annos (200g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä silakkafileet leikkuulaudalle. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunan raastetulla kuorella. Taita fileet ja lado voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle sitruunan mehu.
  2. Kuutioi paahtoleivät. Viipaloi sipuli. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Halkaise oliivit. Valuta salaattijuustokuutiot.
  3. Levitä ainekset vuokaan silakoiden päälle. Mausta oreganolla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa silakat keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 250 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille