Paistettu parmesaanijuustokakku Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistettu parmesaanijuustokakku

  • Annosmäärä12 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Miksi juustokakun pitäisi olla aina makea? Suolaisen juustokakun pinnalle voit laittaa mielesi mukaan lihaa, kalaa, kasviksia tai hedelmiä.

    Ainekset

    12 annosta
    150 g
     
    tai
    75 g
     
    voita
    tai
    4
     
    kananmunaa
    tai
    1 rs (180 g)
     
    tai
    1 prk (200 g)
     
    tai
    100 g
     
    tai
    ripaus
     
    mustapippuria
    tai

    Pinnalle

    1 pkt (150 g)
     
    Pirkka kylmäsavukirjolohta viipaleina
    tai
    1/2 rs (à 250 g)
     
    tai
    1/2 ruukkua
     
    herneenversoja
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 105 kJ / 264 kcal
    Rasva
    17,7 g
    josta tyydyttynyttä
    10,1 g
    Hiilihydraatit
    11,8 g
    josta sokereita
    2,6 g
    Proteiini
    12,7 g
    Suola
    1,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min