Paistettu parmesaanijuustokakku Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistettu parmesaanijuustokakku

  • Annosmäärä12 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Miksi juustokakun pitäisi olla aina makea? Suolaisen juustokakun pinnalle voit laittaa mielesi mukaan lihaa, kalaa, kasviksia tai hedelmiä.

    Ainekset

    12 annosta
    150 g
     
    tai
    75 g
     
    voita
    tai
    4
     
    kananmunaa
    tai
    1 rs (180 g)
     
    tai
    1 prk (200 g)
     
    tai
    100 g
     
    tai
    ripaus
     
    mustapippuria
    tai

    Pinnalle

    1 pkt (150 g)
     
    tai
    1/2 rs (à 250 g)
     
    tai
    1/2 ruukkua
     
    herneenversoja
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 114 kJ / 267 kcal
    Rasva
    17,9 g
    josta tyydyttynyttä
    10,1 g
    Hiilihydraatit
    12 g
    josta sokereita
    2,5 g
    Proteiini
    12,7 g
    Suola
    1,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Hienonna hapankorput tehosekoittimessa tai monitoimikoneella. Sulata rasva. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja voitele vuoan reunat. Sekoita hapankorppumuru ja rasva keskenään. Painele seos tasaisesti vuoan pohjalle ja nosta hetkeksi jääkaappiin.

    Sekoita kulhossa munat, tuorejuusto, kermaviili ja parmesaaniraaste. Mausta seos mustapippurilla ja kaada vuokaan hapankorppupohjan päälle.

    Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassa ennenkuin irrotat vuoan reunuksen, sillä muuten kakun pintaa saattaa haljeta.

    Koristele juustokakun pinta herneenversoilla, puolitetuilla tomaateilla ja kylmäsavulohella. Pinnalle voit laittaa kylmäsavulohen sijaan esimerkiksi kylmäsavuporoa tai erilaisia kasviksia ja yrttejä.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka hapankorppu 400g
      Hinta 1,99/kpl
      4,98/kg
    • Valio Eila voi 200g laktoositon vähäsuolainen
      Hinta 2,95/kpl
      14,75/kg
    • Pirkka tuorejuusto maustamaton 180g laktoositon
      Hinta 1,99/kpl
      11,06/kg
    • Plussa-etu −15 %
      Pirkka vähälaktoosinen kevyt kermaviili 200g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 2,00/4 kpl
      2,50/kg
      Ilman Plussa-korttia 0,59/kpl (2,95/kg)
    • Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g laktoositon
      Hinta 6,99/kpl
      34,95/kg
    • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
      Hinta 0,85/kpl
      40,48/kg
    • Pirkka suomalainen kylmäsavustettu kirjolohifilee 150g viipaloitu
      Hinta 4,99/kpl
      33,27/kg
    • Pirkka miniluumutomaatti 250g ulkomainen 1lk
      Hinta 1,69/kpl
      6,76/kg
    • Järvikylä herneenverso rkk FI
      Hinta 1,95/kpl
    • Oululainen Hapankorppu 200 g
      Hinta 2,15/kpl
      10,75/kg
    • Vaasan hapankorppu original 200g
      Hinta 1,69/kpl
      8,45/kg
    • Juustoportti Kirnuvoi 200g
      Hinta 2,99/kpl
      14,95/kg
    • Valio voi 200 g normaalisuolainen
      Hinta 2,59/kpl
      12,95/kg
    • Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 g
      Hinta 1,49/kpl
      4,28/kg
    • Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 g
      Hinta 1,69/kpl
      4,14/kg
    • Philadelphia tuorejuusto 175g original laktoositon
      Hinta 2,35/kpl
      13,43/kg
    • Creme Bonjour 200g Maustamaton laktoositon
      Hinta 2,39/kpl
      11,95/kg
    • Juustoportti luomu kermaviili 200g
      Hinta 1,45/kpl
      7,25/kg
    • Ahvenanmaan kermaviili 200g laktoositon
      Hinta 0,99/kpl
      4,95/kg
    • Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano juustoraaste 80g
      Hinta 2,99/kpl
      37,38/kg
    • Parmareggio 125g Parmigiano DOP 15kk
      Hinta 5,69/kpl
      45,52/kg
    • Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22g
      Hinta 1,29/kpl
      58,64/kg
    • Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
      Hinta 1,25/kpl
      46,30/kg
    • Miniluumutomaattirasia 250g Suomi 1lk
      Hinta 1,89/kpl
      7,56/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,7 (40 arviota)

    • Leipuri omasta tahdostaa
      7 vuotta sitten
      Ihana juustokakku suolaisena ja mikä parasta helppo tehdä.koristeilla saat upean kakun joulupöytään.