Paistettu parmesaanijuustokakku
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Miksi juustokakun pitäisi olla aina makea? Suolaisen juustokakun pinnalle voit laittaa mielesi mukaan lihaa, kalaa, kasviksia tai hedelmiä.
Ainekset
12 annosta
150 g | tai |
75 g | voita tai |
4 | kananmunaa tai |
1 rs (180 g) | tai |
1 prk (200 g) | tai |
100 g | tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Pinnalle | |
---|---|
1 pkt (150 g) | Pirkka kylmäsavukirjolohta viipaleina tai |
1/2 rs (à 250 g) | tai |
1/2 ruukkua | herneenversoja tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 105 kJ / 264 kcal |
Rasva | 17,7 g |
josta tyydyttynyttä | 10,1 g |
Hiilihydraatit | 11,8 g |
josta sokereita | 2,6 g |
Proteiini | 12,7 g |
Suola | 1,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min