Hernepihvit savulohellaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hernepihvit savulohella

Mintunmakuiset, savulohella ja keitetyllä kananmunalla päällystetyt hernepihvit ovat hienostunut alkupala. N. 1,55€/annos*.

  • 6 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 kpl
    • 1ps(200 g)Pirkka suomalaisia herneitä (pakaste)
    • 1/2dlminttua hienonnettuna
    • 1/2prk(à 125 g)ricottajuustoa
    • 1kananmuna
    • 1/2dlvehnäjauhoja
    • 2tlsitruunanmehua
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • öljyä paistamiseen

Lisäksi

    • 3kananmunaa
    • 1/2prk(125 g)ricottajuustoa
    • 1tlsitruunankuorta raastettuna