Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Paistetut ahvenet ja pinjaperunasoseTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistetut ahvenet ja pinjaperunasose

Paistetut ahvenet ja pinjaperunasose valmistuvat nopeasti ja helposti. Paahdetut pinjansiemenet tuovat perunasoseeseen rapeutta ja makua.

Ainekset

2–3 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata, huuhdo ja kuivaa ahven-fileet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi kuivalla paistinpannulla koko ajan käännellen. Jätä siemenistä ruokalusikallinen kokonaisiksi ja hienonna loput karkeaksi rouheeksi leikkuulaudalla terävällä veitsellä.
  3. Paista ahvenet voissa molemmin puolin, nosta vadille ja pidä lämpiminä foliolla peitettyinä.
  4. Valmista perunasose pakkauksen ohjeen mukaan mikrossa. Lisää rouhitut pinjansiemenet joukkoon ja sekoita sose tasaiseksi.
  5. Sirottele loput siemenet vadille koristeeksi. Tarjoa lisäksi keitettyjä porkkanoita.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille1 arvostelu