• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistettu lohi ja kurkku-tomaattisalsa

Paistettu lohi ja kurkku-tomaattisalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 310 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Kurkku-tomaattisalsa

    • 1(350 g)kurkku
    • 4(335 g)tomaattia
    • 1(100 g)sipuli
    • 1/2rkllimetin mehua
    • 1rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 1/2dltuoretta korianteria hienonnettuna
    • mustapippuria
    • suolaa

Paistettu lohi

Koristeeksi

    • limetin lohkoja
    • korianteria

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kurkku ja tomaatit pieniksi kuutioiksi. Halkaise chilipalko pitkittäin ja poista siemenet. Hienonna chili ja kuorittu sipuli. Sekoita salsan ainekset keskenään.
  2. Lisää joukkoon öljy, limetin mehu, hienonnettu korianteri ja mausteet.
  3. Paista kirjolohifileepalat pannulla, mausta pippurilla. Annostele lautasille salsaa ja nosta kala sen päälle. Koristele limetin lohkoilla ja korianterilla. Tarjoa lisäksi perunoita ja tuoretta leipää.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 310 kcal1 300 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille