• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Ahvenfileitä italialaisittain

Ahvenfileitä italialaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 288 kcal / annos (230g)

Ainekset

3 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista sulatetuista ahvenfileistä ruodot leikkaamalla pois ohut kiilamainen pala selkäruodon suuntaisesti.
  2. Kuutioi tomaatit ja aurinkokuivatut tomaatit. Puolita oliivit, hienonna kevätsipulit tai ruohosipuli.
  3. Paahda pinjansiemenet kuumassa pannussa. Lisää pannuun tomaatit, oliivit ja sipulit. Kuumenna.
  4. Paista suolalla ja pippurilla maustetut ahvenfileet pari minuuttia voissa kummaltakin puolelta. Nosta ahvenet lämmitetylle tarjoiluvadille ja levitä päälle kuuma tomaattiseos.
  5. Mausta sitruunamnmehulla, aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadilla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja leipää.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 288 kcal1 200 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua