Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Yrttiset ahvenrullat vuohenjuustokastikkeessaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Yrttiset ahvenrullat vuohenjuustokastikkeessa

Ahvenen kanssa maistuvat tuoreet yrtit, basilika, timjami ja persilja. Tarjoa ahvenrullat keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Ainekset

5 annosta

Yrttiseos

    • 1ruukkutuoretta basilikaa
    • 1/4ruukkuatimjamia
    • 1/2ruukkuapersiljaa
    • 2rkloliiviöljyä
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Kastike

    • 1/2dlvehnäjauhoja
    • 4dlPirkka maitoa
    • 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata ahvenfileet pakkauksen ohjeen mukaan. Poista ahvenfileistä ruodot leikkaamalla pois ohut kiilamainen pala selkäruodon suuntaisesti. Levitä ahvenfileet leikkuulaudalle ja ripottele pinnalle suolaa.
  2. Hienonna basilika, timjami ja persilja monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon öljy, sitruunanmehu, suola ja mustapippuria. Levitä yrttiseos tasaisesti ahvenfileille. Kääri fileet rullalle ja kiinnitä rullat cocktailtikuilla.
  3. Sulata voi paistokasarissa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja lisää maito. Kiehauta kastike ja keitä pari minuuttia sekoittaen. Lisää kastikkeeseen vuohenjuusto.
  4. Nostele ahvenrullat kastikkeeseen. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Käännä ahvenrullat varovasti kypsymisen puolivälissä. Ripottele yrttejä koristeeksi. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai riisiä sekä parsakaalia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille