• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Seesamilohi ja vihreät pavut

Seesamilohi ja vihreät pavut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 554 kcal / annos (340g)

Ainekset

3 annosta
    • 1pkt(400 g)lohta annospaloina (pakaste)
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • n. 1dlkuorittuja seesaminsiemeniä (Risetti)
    • 2rklPirkka juoksevaa margariinia
    • n. 1rklmaustevoita

Perunasose

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota lohipalat pakkauksesta ja sulata noin tunnin ajan huoneenlämmössä. Mausta kalapalat suolalla ja pippurilla sekä leikkaa ne ristiin neljään osaan. Kääntele palat kauttaaltaan seesaminsiemenissä.
  2. Paista lohipalat juoksevassa margariinissa käännellen. Paista joka sivulta, kunnes pinta saa paistovärin ja kala kypsyy.
  3. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne hyvin. Asettele pavut pitkään vuokaan ja vuole päälle maustevoita ohuina lastuina. Nosta paistetut lohipalat papujen päälle. Tarjoa seesamilohi ja vihreät pavut tillillä maustetun perunasoseen kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 340g100 g

  • 554 kcal2 320 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille