Seesamilohi ja vihreät pavutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Seesamilohi ja vihreät pavut

Seesamilla maustettu lohi maistuu herkulliselta vihreiden papujen kanssa.

Ainekset

3 annosta

Perunasose

    • 1psPirkka perunasoseaineksia (pakaste)
    • 2dlmaitoa
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • (voita)

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota lohipalat pakkauksesta ja sulata noin tunnin ajan huoneenlämmössä. Mausta kalapalat suolalla ja pippurilla sekä leikkaa ne ristiin neljään osaan. Kääntele palat kauttaaltaan seesaminsiemenissä.
  2. Paista lohipalat juoksevassa margariinissa käännellen. Paista joka sivulta, kunnes pinta saa paistovärin ja kala kypsyy.
  3. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne hyvin. Asettele pavut pitkään vuokaan ja vuole päälle maustevoita ohuina lastuina. Nosta paistetut lohipalat papujen päälle. Tarjoa seesamilohi ja vihreät pavut tillillä maustetun perunasoseen kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille