• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistetut lohiviipaleet ja tomaatti-munasalaatti

Paistetut lohiviipaleet ja tomaatti-munasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 385 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi graavin lohen tapaan. Levitä viipaleet vieri viereen leivinpaperin päälle pellille. Valuta päälle sitruunan mehua ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  2. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä ne kylmällä vedellä, kuori ja leikkaa ne viipaleiksi munanleikkurilla.
  3. Leikkaa tomaatit ohuiksi viiplaiksi, mutta jätä viipaleet hieman pohjastaan kiinni. Revi salaatti lautasille, nosta päälle tomaatit ja asettele tomaattiviipaleiden väliin munaviipaleet. Mausta salaattikastikkeella ja ripottele päälle hienonnettua ruohosipulia tai basilikaa.
  4. Paista lohiviipaleita 225 asteessa uunissa tai grillivastusten alla noin 5 minuuttia. Nosta lohiviipaleet salaattilautasille. Tarjoa lisäksi ruisleipää.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 385 kcal1 610 kJ
  • Proteiinia36 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille