• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Värikäs lohisalaatti

Keväinen värikäs lohisalaatti saa raikkautta appelsiineista.
Värikäs lohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 310 kcal / annos (260g)

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa se ohuiksi viipaleiksi graavilohen tapaan. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle pellille. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Paista kaloja 225 asteessa uunin ylätasolla noin 5 minuuttia. Voit käyttää myös uunin grillivastuksia.
  2. Leikkaa toisesta appelsiinista noin 1/4 ja purista siitä mehu lohiviipaleiden päälle. Kuori ja viipaloi loput appelsiinit veitsellä.
  3. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja viipaloi ne. Viipaloi myös tomaatit.
  4. Revi salaatti ja levitä se vadille. Asettele ainekset kauniisti salaatin päälle. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Koristele basilikalla tai herneenversoilla. Tarjoa leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 310 kcal1 300 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2