
Värikäs lohisalaatti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Keväinen värikäs lohisalaatti saa raikkautta appelsiineista.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
n. 500 g | Pirkka lohifileetä tai |
3/4 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
2 (400 g) | tai |
3 | tai |
2 (200 g) | tomaattia tai |
1 ruukku | Pirkka tammenlehtisalaattia tai |
n. 1 rkl | tai |
Koristeeksi | |
---|---|
tai |
Valmistus
alle 30 min
Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa se ohuiksi viipaleiksi graavilohen tapaan. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle pellille. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Paista kaloja 225 asteessa uunin ylätasolla noin 5 minuuttia. Voit käyttää myös uunin grillivastuksia.
Leikkaa toisesta appelsiinista noin 1/4 ja purista siitä mehu lohiviipaleiden päälle. Kuori ja viipaloi loput appelsiinit veitsellä.
Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja viipaloi ne. Viipaloi myös tomaatit.
Revi salaatti ja levitä se vadille. Asettele ainekset kauniisti salaatin päälle. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Koristele basilikalla tai herneenversoilla. Tarjoa leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,4(12 arvostelua)
- alle 30 min4,6(58 arvostelua)
- alle 30 min3,8(164 arvostelua)
- alle 30 min3,4(11 arvostelua)
- alle 15 min4,7(3 arvostelua)
- alle 30 min3,7(3 arvostelua)
- alle 30 min3,5(2 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(7 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (4 arvostelua)