Hyppää sisältöön
Paistetut muikut Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistetut muikut

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Pyörittele muikut suolalla ja pippurilla maustetuissa ruisjauhoissa ja paista ihanan rapeaksi voin ja öljyn seoksessa. Tämä herkullinen kalaruoka on klassikko!
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

  • voi-öljyseosta

Ravintosisältö

  • Energia
    550 kJ / 131 kcal
  • Rasva
    3,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,8 g
  • Hiilihydraatit
    5,8 g
  • josta sokereita
    0,1 g
  • Proteiini
    17,6 g
  • Suola
    1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mausta ruisjauhot suolalla ja pippurilla. Kääntele muikut jauhoseoksessa ja paista ne pannulla voi-öljyseoksessa miedolla lämmöllä ruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoa lisäksi salaattia ja paahdettua ruisleipää.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (102 arviota)

  • Herkuttelija 😋
    9 kuukautta sitten
    Jos ja kun kalasta tykkää niin onhan muikut valurautamuurikkapannulla rapeaksi paistettuina herkkua parhaasta päästä. Vierelle perunamuusi 😋😍🔥
  • muikukas
    1 vuosi sitten
    syönyt niitä miedolla lämmöllä tehtyjä.hirveää mössöä.rapean ruskeaksi niin maistuu hyvältä. hyvä resepti
  • Ihan jeppis
    3 vuotta sitten
    Todella hyvää. Ja tuoretta pottumuusia, tilli, persilja hippu. Mieto lämpö voi olla suhteellinen keittiössä, keski jees, ja kuuma on kaasukuuma
  • K-Kuluttajapalvelu
    4 vuotta sitten
    En ymmärrä, reseptien paistolämpötilat ovat tosiaan aina ohjeellisia, sillä liedet ovat erilaisia. Voit siis tarvittaessa lisätä paistolämpötilaa.
  • En ymmärrä
    4 vuotta sitten
    En kyllä tiedä millä ihmeellä voi-öljy seoksessa miedolla lämmöllä saat yhtään mitään kullanruskeaksi. Voita pannuun ja lämpö vähintään keskilämmöllä.
  • santeri123
    5 vuotta sitten
    muikut on iha mil reseptil hyvii. kala rulettaa!!!!!!!!!!!!!
  • Porilainen
    6 vuotta sitten
    Ehkä maailman parhain ruoka. Koskaan et osta muikkuja liikaa. Kaikki syödään. Me herkuttelemme Posiolla Kitkan viisailla kun olemme mökillä.