Paistetut muikut
Pyörittele muikut suolalla ja pippurilla maustetuissa ruisjauhoissa ja paista ihanan rapeaksi voin ja öljyn seoksessa. Tämä herkullinen kalaruoka on klassikko! Noin 1,30/annos.*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 500gperattuja muikkuja
- n. 1dlPirkka ruisjauhoja
- 1tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Paistamiseen
- voi-öljyseosta
Valmistus
30 - 60 min- Mausta ruisjauhot suolalla ja pippurilla. Kääntele muikut jauhoseoksessa ja paista ne pannulla voi-öljyseoksessa miedolla lämmöllä ruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoa lisäksi salaattia ja paahdettua ruisleipää.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
En ymmärrä, reseptien paistolämpötilat ovat tosiaan aina ohjeellisia, sillä liedet ovat erilaisia. Voit siis tarvittaessa lisätä paistolämpötilaa.
En kyllä tiedä millä ihmeellä voi-öljy seoksessa miedolla lämmöllä saat yhtään mitään kullanruskeaksi. Voita pannuun ja lämpö vähintään keskilämmöllä.
muikut on iha mil reseptil hyvii. kala rulettaa!!!!!!!!!!!!!
Ehkä maailman parhain ruoka. Koskaan et osta muikkuja liikaa. Kaikki syödään. Me herkuttelemme Posiolla Kitkan viisailla kun olemme mökillä.