Paistetut muikut
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Pyörittele muikut suolalla ja pippurilla maustetuissa ruisjauhoissa ja paista ihanan rapeaksi voin ja öljyn seoksessa. Tämä herkullinen kalaruoka on klassikko!
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 500 g perattuja muikkuja
- n. 1 dl Pirkka ruisjauhoja
- 1 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
Paistamiseen
- voi-öljyseosta
Ravintosisältö
- Energia550 kJ / 131 kcal
- Rasva3,7 g
- josta tyydyttynyttä0,8 g
- Hiilihydraatit5,8 g
- josta sokereita0,1 g
- Proteiini17,6 g
- Suola1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Mausta ruisjauhot suolalla ja pippurilla. Kääntele muikut jauhoseoksessa ja paista ne pannulla voi-öljyseoksessa miedolla lämmöllä ruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoa lisäksi salaattia ja paahdettua ruisleipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(32 arviota)
- yli 60 min4,5(63 arviota)
- alle 30 min3,6(11 arviota)
- Video30 - 60 min3,6(58 arviota)
- 30 - 60 min3,7(35 arviota)
- alle 30 min4,4(163 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min
- Video30 - 60 min4,1(105 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (102 arviota)
- Herkuttelija 😋9 kuukautta sittenJos ja kun kalasta tykkää niin onhan muikut valurautamuurikkapannulla rapeaksi paistettuina herkkua parhaasta päästä. Vierelle perunamuusi 😋😍🔥
- muikukas1 vuosi sittensyönyt niitä miedolla lämmöllä tehtyjä.hirveää mössöä.rapean ruskeaksi niin maistuu hyvältä. hyvä resepti
- Ihan jeppis3 vuotta sittenTodella hyvää. Ja tuoretta pottumuusia, tilli, persilja hippu. Mieto lämpö voi olla suhteellinen keittiössä, keski jees, ja kuuma on kaasukuuma
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenEn ymmärrä, reseptien paistolämpötilat ovat tosiaan aina ohjeellisia, sillä liedet ovat erilaisia. Voit siis tarvittaessa lisätä paistolämpötilaa.
- En ymmärrä4 vuotta sittenEn kyllä tiedä millä ihmeellä voi-öljy seoksessa miedolla lämmöllä saat yhtään mitään kullanruskeaksi. Voita pannuun ja lämpö vähintään keskilämmöllä.
- santeri1235 vuotta sittenmuikut on iha mil reseptil hyvii. kala rulettaa!!!!!!!!!!!!!
- Porilainen6 vuotta sittenEhkä maailman parhain ruoka. Koskaan et osta muikkuja liikaa. Kaikki syödään. Me herkuttelemme Posiolla Kitkan viisailla kun olemme mökillä.