Peruna-bataattisose
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Peruna-bataattisose on nopea, alle puolessa tunnissa valmistuva maukas soseruoka. Tarjoa peruna-bataattisose lihapyöryköiden tai jauhelihapihvien kanssa.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 600 g (n. 5 kpl) perunoita (punainen tai violetti pussi)
- 1 pkt (400 g) Pirkka bataattisosetta
- 2 dl maitoa
- 1/2 tl suolaa
- (1–2 rkl voita)
- persiljaa
Ravintosisältö
- Energia302 kJ / 72 kcal
- Rasva0,3 g
- josta tyydyttynyttä0,2 g
- Hiilihydraatit14,1 g
- josta sokereita2,5 g
- Proteiini2 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Keitä kuoritut ja paloitellut perunat kypsiksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä. Keittoaika on 15–20 minuuttia.
- Kuumenna bataattisose ja maito pinnoitetussa kattilassa tai mikrossa.
- Kaada perunoiden keitinvesi pois ja soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää bataatti-maitoseos ja mausta suolalla (ja halutessasi nokareella voita). Sekoita sose tasaiseksi. Koristele persiljalla. Tarjoa peruna-bataattisose lihapyöryköiden tai jauhelihapihvien kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarre30 - 60 min4,2(29 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min4,0(6 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min3,4(10 arviota)
- alle 30 min4,2(14 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,0(3 arviota)
- yli 60 min3,2(125 arviota)
- Arkiston aarrealle 15 min3,1(77 arviota)
- alle 30 min4,0(400 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (13 arviota)