• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Peruna-porkkanasose

Peruna-porkkanasose
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 6(700 g)perunaa
    • 4(400 g)porkkanaa
    • n. 1/2lvettä
    • 1/2tlsuolaa
    • n. 2dlkasvisten keitinlientä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese, kuori ja paloittele perunat sekä porkkanat. Pane ne kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja keitä kypsiksi (noin 20 minuuttia). Ota keitinvesi talteen.
  2. Soseuta perunat ja porkkanat kattilassa sähkövatkaimella. Lisää soseeseen keitinlientä tarpeen mukaan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Peruna-porkkanasoseen voit halutessasi maustaa tuoreilla, hienonnetuilla yrteillä tai ruohosipulilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 28,9 kcal121 kJ
  • Proteiinia0,72 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa0,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2