• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Palsternakkasosekeitto ja pororieskat

Palsternakkasosekeitto ja pororieskat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 229 kcal / annos (340g)

Ainekset

5-6 annosta

Pororieskat

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese, kuori ja paloittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset. Anna kiehua noin puoli tuntia, kunnes kasvikset ovat lähes pehmeitä.
  2. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää mausteet ja kerma. Kuumenna keitto kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.
  3. Kaada keitto annoskulhoihin. Koristele timjamilla.
  4. Paahda rieskaset halutessasi tai lämmitä niitä hiukan mikroaaltouunissa. Voitele ne rasvalla ja päällystä poro-, juusto sekä kurkkuviipaleilla. Koristele timjamilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 340g100 g

  • 229 kcal958 kJ
  • Proteiinia8,02 g
  • Hiilihydraatteja23,8 g
  • Rasvaa10,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille