Pangasius uunikalaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pangasius uunikala

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Arvosana3,131 arvostelua
  • 2 kommenttia
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Helppoakin helpompi uunikala valmistuu pakastekalasta, joka maustetaan punaisella currytahnalla. Limetinmehu ja korianteri viimeistelevät aterian.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 ps (500 g)
 
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai
1 prk (2 dl)
 
tai
1 1/2–2 rkl
 
tai
1 rs (250 g)
 
tai
2
 
valkosipulinkynttä hienonnettuna
tai
1
 
limetti
tai
 
tuoretta korianteria
tai

Valmistus

30 - 60 min
Sulata kalapalat jääkaapissa uunivuoassa kelmulla peitettynä. Valuta sulamisvesi pois. Mausta kalojen pinta suolalla.
Sekoita ruokakerma ja currytahna kulhossa. Pese ja puolita miniluumutomaatit.
Kaada currykerma kalan päälle. Ripottele päälle valkosipulia ja miniluumutomaatteja.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Purista pinnalle limetinmehua ja koristele tuoreella korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilata.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka pangasiusfileet 4-5 kpl/500g ASC pakaste
    Pirkka pangasiusfileet 4-5 kpl/500g ASC pakaste
    5,19/kpl
    10,38/kg
  • Pirkka laktoositon ruokakerma 15% 2 dl
    Pirkka laktoositon ruokakerma 15% 2 dl
    0,49/kpl
    2,45/l
  • Pirkka punainen currytahna 114g
    Pirkka punainen currytahna 114g
    Plussa-kortillaPlussa-tarjous
    -12 %
    3,502 kpl
    1,99/kpl
    17,46/kg
  • Pirkka miniluumutomaatti 250g ulkomainen 1lk
    Pirkka miniluumutomaatti 250g ulkomainen 1lk
    1,99/kpl
    7,96/kg

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,1 (31 arvostelua)

  • AtteR
    9 päivää sitten
    Jos kerman vaihtaisi kookoskermaan niin tämä voisi olla maukasta. Kerman sotkeminen thaimaalaiseen currytahnaan on jonkinlainen pyhäinhäväistys.
  • Hilppa
    18 päivää sitten
    Vaihdoin kalan kanaan. Toimii! Nam!