Pangasius uunikala
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Arvosana3,131 arvostelua
- 2 kommenttia
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Helppoakin helpompi uunikala valmistuu pakastekalasta, joka maustetaan punaisella currytahnalla. Limetinmehu ja korianteri viimeistelevät aterian.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 ps (500 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1 prk (2 dl) | tai |
1 1/2–2 rkl | tai |
1 rs (250 g) | tai |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
1 | limetti tai |
tuoretta korianteria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sulata kalapalat jääkaapissa uunivuoassa kelmulla peitettynä. Valuta sulamisvesi pois. Mausta kalojen pinta suolalla.
Sekoita ruokakerma ja currytahna kulhossa. Pese ja puolita miniluumutomaatit.
Kaada currykerma kalan päälle. Ripottele päälle valkosipulia ja miniluumutomaatteja.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Purista pinnalle limetinmehua ja koristele tuoreella korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilata.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(54 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(35 arvostelua)
- yli 60 min3,9(291 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(104 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(48 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(120 arvostelua)
- yli 60 min4,0(74 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,1 (31 arvostelua)
- AtteR9 päivää sittenJos kerman vaihtaisi kookoskermaan niin tämä voisi olla maukasta. Kerman sotkeminen thaimaalaiseen currytahnaan on jonkinlainen pyhäinhäväistys.
- Hilppa18 päivää sittenVaihdoin kalan kanaan. Toimii! Nam!