• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paprikaista possua ja parmesaani-parsakaalia

Helppo ateria syntyy täytetyistä lehtipihveistä ja parsakaalista, joka saa makua parmesaanista ja rapeutta paahdetuista pinjansiemenistä.
Paprikaista possua ja parmesaani-parsakaalia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 127 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Parmesaani-parsakaali

    • n. 500gparsakaalia
    • 1-2rklvoita tai öljyä
    • 50gparmesaanijuustoa
    • 1/2dlpinjansiemeniä

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä lehtifileepihveille Välimeren tahnaa ja viipaloituja oliiveja. Taita pihvit taskuiksi ja paista tai grillaa ne kypsiksi. Mausta lopuksi pippurilla (ja suolalla).
  2. Puhdista ja paloittele parsakaali, raasta parmesaani ja paahda pinjansiemenet. Keitä parsakaalia vähässä, suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta parsakaali ja lisää joukkoon voi tai öljy.
  3. Kaada parsakaalit tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle parmesaania ja paahdettuja pinjansiemeniä. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 127 kcal533 kJ
  • Proteiinia12,3 g
  • Hiilihydraatteja1,78 g
  • Rasvaa7,57 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille