• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 781 kcal / annos (220g)

Ainekset

3 annosta

Päälle

    • mustapippuria
    • parmesaanijuustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kinkku noin puolen sentin suikaleiksi. Kiehauta suikaleet rapeiksi tilavassa paistokasarissa oliiviöljyssä. Ota pannu pois levyltä ja paloittele sinihomejuusto kinkkupalojen joukkoon ja anna sen sulaa.
  2. Keitä pasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kerma joukkoon. Kun pasta on kypsää, siivilöi se ja sekoita heti kuumassa paistokasarissa kinkkusuikaleiden joukkoon. Sekoita kermaseos kuuman pastan joukkoon.
  3. Annostele suoraan kuumille syville lautasille ja tarjoa heti vastajauhetun mustapippurin ja juustoraasteen kanssa.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 781 kcal3 280 kJ
  • Proteiinia27,3 g
  • Hiilihydraatteja46,9 g
  • Rasvaa53,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14