• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Limettinen lohipasta

Limettinen lohipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 623 kcal / annos (310g)

Ainekset

4 annosta
    • 2tlkaffirlimetinlehtiä murennettuina
    • 2 1/2-3tllimetinkuoriraastetta (2-3 limettiä)
    • 2rkllimetinmehua
    • 2(250 g)sipulia
    • 1-2rklöljyä
    • 1tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • n. 400gPirkka lohta
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • tilliä

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Raasta hyvin pestyn limetinkuori ja purista mehu. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit pannussa öljyssä. Lisää kerma, limetinmehu ja -kuoriraaste sekä kaffirlimetinlehdet. Anna kiehahtaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Poista ruodot lohesta. Leikkaa lohi nahattomaksi ja leikkaa viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Nosta lohiviipaleet pastan päälle ja koristele tillillä.

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 623 kcal2 610 kJ
  • Proteiinia32,5 g
  • Hiilihydraatteja61,1 g
  • Rasvaa26,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14