
Limettinen lohipasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Limettinen lohipasta syntyy alle puolessa tunnissa. Nopeassa ja helppossa lohipastassa yhdistyvät raikas lime ja kermainen kastike.
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 250 g) | tai |
2 tl | kaffirlimetinlehtiä murennettuina tai |
2 1/2–3 tl | limetinkuoriraastetta (2-3 limettiä) tai |
2 rkl | limetinmehua tai |
2 (250 g) | sipulia tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
2 tlk (à 2 dl) | tai |
1 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
n. 400 g | Pirkka lohta tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
tilliä tai |
Valmistus
alle 30 min
Keitä pasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Raasta hyvin pestyn limetinkuori ja purista mehu. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit pannussa öljyssä. Lisää kerma, limetinmehu ja -kuoriraaste sekä kaffirlimetinlehdet. Anna kiehahtaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Poista ruodot lohesta. Leikkaa lohi nahattomaksi ja leikkaa viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Nosta lohiviipaleet pastan päälle ja koristele tillillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta