Pariloitua lohta ja tilli-siiderikastiketta
Pariloitua lohta ja tilli-siiderikastiketta on Pirkka-lehden lukijan kalaruokaohje.
4 annosta30 - 60 min620 kcal / annos (360g)
Ainekset
4 annosta
- 4(n. 600 g)lohi- tai kirjolohimedaljonkia
- 3/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Perunavuoka
- 1ps(500 g)Pirkka peruna-sipulisekoitusta pakaste)
- 1(200 g)hapan omena
- 3/4tlsuolaa
- 1/2tlcurrya
- 1/2tlmustapippuria
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
Kastike
- 1prk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1/2dltilliä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlsokeria
- 1/4tlmustapippuria
Lisäksi
- ruusukaaleja
Valmistus
30 - 60 min- Valmista ensin perunavuoka. Kaada uunivuokaan peruna-sipulisekoitus. Raasta kuorittu omena karkeaksi raasteeksi ja lisää vuokaan. Mausta suolalla, currylla ja pippurilla. Kaada vuokaan ruokakerma ja siideri. Paista 200 asteessa noin 60 minuuttia.
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa.
- Pariloi lohimedaljongit tai paista ne pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä ruusukaaleja.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 360g100 g
- 620 kcal2 610 kJ
- Proteiinia 55 g
- Hiilihydraatteja6 g
- Rasvaa42 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi