• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pariloitua lohta ja tilli-siiderikastiketta

Pariloitua lohta ja tilli-siiderikastiketta on Pirkka-lehden lukijan kalaruokaohje.
Pariloitua lohta ja tilli-siiderikastiketta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 620 kcal / annos (360g)

Ainekset

4 annosta
    • 4(n. 600 g)lohi- tai kirjolohimedaljonkia
    • 3/4tlsuolaa
    • mustapippuria

Perunavuoka

Kastike

Lisäksi

    • ruusukaaleja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin perunavuoka. Kaada uunivuokaan peruna-sipulisekoitus. Raasta kuorittu omena karkeaksi raasteeksi ja lisää vuokaan. Mausta suolalla, currylla ja pippurilla. Kaada vuokaan ruokakerma ja siideri. Paista 200 asteessa noin 60 minuuttia.
  2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa.
  3. Pariloi lohimedaljongit tai paista ne pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä ruusukaaleja.

Ravintosisältö perannos 360g100 g

  • 620 kcal2 610 kJ
  • Proteiinia55 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa42 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1