Pizzapohja ilman hiivaaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pizzapohja ilman hiivaa

  • Annosmäärä2 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Nopea leivinjauheella kohotettu pizzataikina valmistuu alle 15 minuutissa ilman hiivaa. Valitse pizzan päälle lempitäytteesi ja herkuttele.
  • Kananmunaton

Ainekset

2 kpl
3 1/2 dl
 
vehnäjauhoja
tai
1 tl
 
leivinjauhetta
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai
1 1/2 dl
 
vettä
tai
3 rkl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
1 191 kJ / 286 kcal
Rasva
10,6 g
josta tyydyttynyttä
1,6 g
Hiilihydraatit
39,8 g
josta sokereita
0,6 g
Proteiini
6,2 g
Suola
1,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola kulhossa. Lisää vesi ja öljy ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Jaa taikina kahteen osaan ja kauli leivinpaperin päällä kahdeksi (Ø noin 20 cm) pyöreäksi pohjaksi. Lisää tomaattikastike ja muut täytteet.

Paista pizzoja yksi kerrallaan 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.