Parmankinkku-parsasalaatti
Värikäs salaatti syntyy parmankinkusta, parsasta, tomaateista, kurkusta ja juustosta. Tämäkin resepti vain n. 3,20€/annos*.
4 annosta30 - 60 min234 kcal / annos (300g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(n. 500 g)tuoretta valkoista parsaa
- vettä, suolaa
- 1pkt(70 g)Pirkka Parhaat parmankinkkua
- 1ruukku(n. 100 g)Pirkka salaattimixiä
- 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
- 1/2(n. 200 g)kurkkua
- 1 1/2dl(n. 50 g)Pirkka Parhaat parmesaania lastuina
Valmistus
30 - 60 min- Kuori parsat nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois 2-3 senttiä puumaista osaa. Keitä parsat kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä 6-10 minuuttia. (Huom! keittoaika vaihtelee parsojen paksuuden mukaan.) Nosta parsat jäähtymään. Kääri parsojen ympärille parmankinkkuviipaleet.
- Halkaise kirsikkatomaatit, paloittele kurkku. Revi salaatti laakealle vadille. Lisää kurkut ja tomaatit. Valuta salaatille salaattikastiketta ja ripottele pinnalle parmesaanilastut. Nosta parsat parmankinkkuineen salaatin pinnalle.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Vihreä parsa kypsyy valkoista nopeammin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 234 kcal979 kJ
- Proteiinia 13 g
- Hiilihydraatteja6,93 g
- Rasvaa17 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi