Parmankinkku-parsasalaatti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Värikäs salaatti syntyy parmankinkusta, parsasta, tomaateista, kurkusta ja juustosta.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 pkt (n. 500 g) | tuoretta valkoista parsaa tai |
vettä, suolaa tai | |
1 pkt (70 g) | tai |
1 ruukku (n. 100 g) | Pirkka salaattimixiä tai |
1 rs (250 g) | kirsikkatomaatteja tai |
1/2 (n. 200 g) | kurkkua tai |
3/4 dl | tai |
1 1/2 dl (n. 50 g) | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori parsat nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois 2–3 senttiä puumaista osaa. Keitä parsat kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä 6–10 minuuttia. (Huom! keittoaika vaihtelee parsojen paksuuden mukaan.) Nosta parsat jäähtymään. Kääri parsojen ympärille parmankinkkuviipaleet.
Halkaise kirsikkatomaatit, paloittele kurkku. Revi salaatti laakealle vadille. Lisää kurkut ja tomaatit. Valuta salaatille salaattikastiketta ja ripottele pinnalle parmesaanilastut. Nosta parsat parmankinkkuineen salaatin pinnalle.
Vinkki! Vihreä parsa kypsyy valkoista nopeammin.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,7(3 arvostelua)
- 30 - 60 min3,0(5 arvostelua)
- 30 - 60 min3,4(5 arvostelua)
- 30 - 60 min4,7(95 arvostelua)
- alle 30 min3,2(24 arvostelua)
- alle 30 min4,9(8 arvostelua)
- 30 - 60 min2,9(11 arvostelua)
- 30 - 60 min
Arvostele resepti
ka. 3,0 (1 arvostelu)