• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parmankinkku-parsasalaatti

Värikäs salaatti syntyy parmankinkusta, parsasta, tomaateista, kurkusta ja juustosta. Tämäkin resepti vain n. 3,20€/annos*.
Parmankinkku-parsasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 234 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori parsat nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois 2-3 senttiä puumaista osaa. Keitä parsat kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä 6-10 minuuttia. (Huom! keittoaika vaihtelee parsojen paksuuden mukaan.) Nosta parsat jäähtymään. Kääri parsojen ympärille parmankinkkuviipaleet.
  2. Halkaise kirsikkatomaatit, paloittele kurkku. Revi salaatti laakealle vadille. Lisää kurkut ja tomaatit. Valuta salaatille salaattikastiketta ja ripottele pinnalle parmesaanilastut. Nosta parsat parmankinkkuineen salaatin pinnalle.

Tiesitkö että...

Vinkki! Vihreä parsa kypsyy valkoista nopeammin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 234 kcal979 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja6,93 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1