ParmesaanimajoneesiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parmesaanimajoneesi

Parmesaanimajoneesi maistuu monien sormiruokien, kuten latva-artisokan kanssa.

  • alle 15 min

Ainekset

Valmistus

alle 15 min
  1. Riko huoneenlämpöinen kananmuna kapean ja korkean kulhon pohjalle. Lisää etikka, sinappi ja suola sekä viimeiseksi huoneenlämpöinen öljy.
  2. Paina sauvasekoittimen terä kulhon pohjaan ja käynnistä laite. Kun majoneesi alkaa muodostua, nosta terää hiljalleen kohti pintaa, kunnes öljy on sekoittunut tasaisesti. Sekoita joukkoon lusikalla parmesaaniraaste. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen latva-artisokkien kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu