Parmesaanimajoneesi
Parmesaanimajoneesi maistuu monien sormiruokien, kuten latva-artisokan kanssa.
- alle 15 min
Ainekset
- 1kananmuna
- 2tlvalkoviinietikkaa
- 1tlDijon sinappia
- 1/4tlsuolaa
- 2 1/2dlPirkka rypsiöljyä
Valmistus
alle 15 min- Riko huoneenlämpöinen kananmuna kapean ja korkean kulhon pohjalle. Lisää etikka, sinappi ja suola sekä viimeiseksi huoneenlämpöinen öljy.
- Paina sauvasekoittimen terä kulhon pohjaan ja käynnistä laite. Kun majoneesi alkaa muodostua, nosta terää hiljalleen kohti pintaa, kunnes öljy on sekoittunut tasaisesti. Sekoita joukkoon lusikalla parmesaaniraaste. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen latva-artisokkien kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi