Parsa-broileripasta
Parsa ja broileri kohtaavat tässä keväisessä Kaikki äitini reseptit –blogin pastassa, jossa maistuu ihanasti sitruuna ja parmesaani. Muistathan jättää vihreän parsan rouskuvaksi!
- 4-6 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4-6 annosta
- 1nippu(á 500 g)tuoretta vihreää parsaa
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 2rkloliiviöljyä
- 1pkt(á 480 g)broilerin ohutleikkeitä
- 1sitruuna
- 350gtrofie kuivapastaa
- suolaa
- mustapippuria
- 1ruukkurucolaa
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Voit käyttää myös esimerkiksi penneä tai farfallea.
- Katkaise parsoista puumaiset tyvet, noin 5 cm. Pätki parsa noin 2 cm:n paloiksi, nuput voit jättää pitemmiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli, freesaa öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Paloittele broileri suupaloiksi ja lisää pannulle. Paista kypsäksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää parsa ja paista vielä muutama minuutti. Mausta raastetulla sitruunankuorella ja ½ sitruunan mehulla.
- Pastan kypsyttyä ota talteen 3 dl keitinvettä. Valuta pasta ja sekoita se broilerin ja parsan joukkoon. Sekoita mukaan myös raastettu parmesaani ja keitinvesi ja sekoita niin kauan, että ne sulautuvat kastikkeeksi.
- Tarkista maku ja sekoita mukaan rucola. Lähde: http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.fi/
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Todella mautonta ja tylsää