Parsa-broileripastaReseptin takana bloggaaja

Parsa-broileripasta

Parsa ja broileri kohtaavat tässä keväisessä Kaikki äitini reseptit –blogin pastassa, jossa maistuu ihanasti sitruuna ja parmesaani. Muistathan jättää vihreän parsan rouskuvaksi!

  • 4-6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4-6 annosta
    • 1nippu(á 500 g)tuoretta vihreää parsaa
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2rkloliiviöljyä
    • 1pkt(á 480 g)broilerin ohutleikkeitä
    • 1sitruuna
    • 350gtrofie kuivapastaa
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 1ruukkurucolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Voit käyttää myös esimerkiksi penneä tai farfallea.
  2. Katkaise parsoista puumaiset tyvet, noin 5 cm. Pätki parsa noin 2 cm:n paloiksi, nuput voit jättää pitemmiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli, freesaa öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Paloittele broileri suupaloiksi ja lisää pannulle. Paista kypsäksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää parsa ja paista vielä muutama minuutti. Mausta raastetulla sitruunankuorella ja ½ sitruunan mehulla.
  3. Pastan kypsyttyä ota talteen 3 dl keitinvettä. Valuta pasta ja sekoita se broilerin ja parsan joukkoon. Sekoita mukaan myös raastettu parmesaani ja keitinvesi ja sekoita niin kauan, että ne sulautuvat kastikkeeksi.
  4. Tarkista maku ja sekoita mukaan rucola. Lähde: http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.fi/

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 34 arvostelua