Parmesaanigratinoitu parsa
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Kananmunaton
Nopea ja helppo parsaresepti Beach House Kitchenin tapaan. Parsat saavat parmesaanista ja korppujauhoista rapean kuorrutteen. Gratinoidun parsan maistuvin makupari on raikas tonnikalamousse.
- Laktoositon
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
Gratinoitu parsa
- 500 g vihreää parsaa
- 2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 3/4 dl korppujauhoja
- 1 dl (50 g) Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
Tonnikalamousse
- 1 tlk (170 g) Pirkka thaibasilika tonnikala
- 1 prk (120 g) Pirkka smetanaa
- 1 (30 g) pieni salottisipuli
- 1 tl sitruunanmehua
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia613 kJ / 147 kcal
- Rasva9,8 g
- josta tyydyttynyttä4,2 g
- Hiilihydraatit5 g
- josta sokereita2 g
- Proteiini8,5 g
- Suola1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Pese parsat ja napsauta tyviosa irti siitä kohtaa kun se irtoaa.
- Sivele oliiviöljy tasaisesti parsoille ja laita parsat pieneen muovipussiin.
- Lisää pussiin raastettu parmesaani, korppujauhot ja mausteet.
- Sulje pussi ja hölskyttele niin, että kaikki parsatangot ovat leivittyneet.
- Levitä tangot leivinpaperille ja paista 210-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
- Hienonna tonnikala. Sekoita tonnikala, smetana, silputtu sipuli, sitruunamehu ja mausteet kulhossa. Anna tonnikalamoussen maustua hetki jääkaapissa. Tarjoa gratinoidun parsan seurana. Lähde: http://www.beachhousekitchen.fi/sesonkiruokaa/parsaa-uudella-tavalla-kryhteistyo/
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(95 arviota)
- alle 30 min3,9(107 arviota)
- Videoalle 30 min3,9(42 arviota)
- alle 30 min4,5(78 arviota)
- alle 30 min4,1(122 arviota)
- alle 30 min4,6(27 arviota)
- alle 30 min3,9(113 arviota)
- alle 30 min3,9(21 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (14 arviota)
- Magnus Mignon11 kuukautta sittenErinomaisen makuinen, yksinkertainen ja nopea ruokalaji. Soveltuu parhaiten illallisen alkupalaksi.