Parmesaanigratinoitu parsa
Nopea ja helppo parsaresepti Beach House Kitchenin tapaan. Parsat saavat parmesaanista ja korppujauhoista rapean kuorrutteen. Gratinoidun parsan maistuvin makupari on raikas tonnikalamousse.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
Gratinoitu parsa
- 500gvihreää parsaa
- 3/4dlkorppujauhoja
- 1tlvalkosipulijauhetta
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Tonnikalamousse
- 1tlk(170 g)Pirkka thaibasilika tonnikala
- 1prk(120 g)Pirkka smetanaa
- 1(30 g)pieni salottisipuli
- 1tlsitruunanmehua
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Pese parsat ja napsauta tyviosa irti siitä kohtaa kun se irtoaa.
- Sivele oliiviöljy tasaisesti parsoille ja laita parsat pieneen muovipussiin.
- Lisää pussiin raastettu parmesaani, korppujauhot ja mausteet.
- Sulje pussi ja hölskyttele niin, että kaikki parsatangot ovat leivittyneet.
- Levitä tangot leivinpaperille ja paista 210-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
- Hienonna tonnikala. Sekoita tonnikala, smetana, silputtu sipuli, sitruunamehu ja mausteet kulhossa. Anna tonnikalamoussen maustua hetki jääkaapissa. Tarjoa gratinoidun parsan seurana. Lähde: http://www.beachhousekitchen.fi/sesonkiruokaa/parsaa-uudella-tavalla-kryhteistyo/
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi