Hyppää sisältöön
Parmesaanigratinoitu parsaReseptin takana bloggaaja

Parmesaanigratinoitu parsa

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Kananmunaton
Nopea ja helppo parsaresepti Beach House Kitchenin tapaan. Parsat saavat parmesaanista ja korppujauhoista rapean kuorrutteen. Gratinoidun parsan maistuvin makupari on raikas tonnikalamousse.
  • Laktoositon
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Gratinoitu parsa

Tonnikalamousse

  • 1 tlk (170 g) Pirkka thaibasilika tonnikala
  • 1 prk (120 g) Pirkka smetanaa
  • 1 (30 g) pieni salottisipuli
  • 1 tl sitruunanmehua
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Ravintosisältö

  • Energia
    613 kJ / 147 kcal
  • Rasva
    9,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,2 g
  • Hiilihydraatit
    5 g
  • josta sokereita
    2 g
  • Proteiini
    8,5 g
  • Suola
    1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese parsat ja napsauta tyviosa irti siitä kohtaa kun se irtoaa.
  2. Sivele oliiviöljy tasaisesti parsoille ja laita parsat pieneen muovipussiin.
  3. Lisää pussiin raastettu parmesaani, korppujauhot ja mausteet.
  4. Sulje pussi ja hölskyttele niin, että kaikki parsatangot ovat leivittyneet.
  5. Levitä tangot leivinpaperille ja paista 210-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.
  6. Hienonna tonnikala. Sekoita tonnikala, smetana, silputtu sipuli, sitruunamehu ja mausteet kulhossa. Anna tonnikalamoussen maustua hetki jääkaapissa. Tarjoa gratinoidun parsan seurana. Lähde: http://www.beachhousekitchen.fi/sesonkiruokaa/parsaa-uudella-tavalla-kryhteistyo/

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (14 arviota)

  • Magnus Mignon
    11 kuukautta sitten
    Erinomaisen makuinen, yksinkertainen ja nopea ruokalaji. Soveltuu parhaiten illallisen alkupalaksi.