• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohi-kesäkeitto

Lohi-kesäkeittoon saadaan makua ja aromia lämminsavustetusta kalasta. Tämäkin resepti vain n. 2,75€/annos*.
Lohi-kesäkeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 325 kcal / annos (400g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese perunat ja porkkanat kuorettomiksi ja paloittele. Irrota pestyn kukkakaalin kukinnot ja paloittele varsi. Hienonna sipulit varsineen.
  2. Keitä perunoita ja porkkanoita kasvisliemessä noin 10 minuuttia. Lisää kukkakaalit, puolitetut herneenpalot ja sipulit. Jatka kypsennystä 5-10 minuuttia.
  3. Kaada maito kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita jauhot tilkkaan vettä ja kaada ohuena nauhana keittoon. Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla. Poista kirjolohesta nahka, paloittele kala ja lisää keittoon. Kuumenna.
  4. Hienonna lopuksi keiton pinnalle runsaasti tilliä. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 325 kcal1 360 kJ
  • Proteiinia26 g
  • Hiilihydraatteja23 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua