Yrttinen kukkakaalikeitto
Pehmeä kukkakaalikeitto maistuu niin arkena kuin viikonloppuna.
- 5 annosta
- 30 - 60 min
- 137 kcal / annos (350g)
Ainekset
5 annosta
- 1(200 g)Pirkka purjo
- 1rklöljyä
- 1iso tai 2 pientä (n. 600 g)Pirkka kukkakaalia
- 1lvettä
- 1-2kasvisliemikuutiota
- 1rs(180 g)Pirkka Italian yrtit tuorejuustoa
- 2rkltuoretta rakuunaa hienonnettuna
- 2rkltuoretta timjamia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo. Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret. Kiehauta hienonnettu purjo tilkassa öljyä. Lisää kukkakaalit kattilaan. Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot. Keitä noin 15 minuuttia.
- Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto sekä hienonnetut yrtit. Ripottele keiton pinnalle vielä tuoreita yrttejä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 350g100 g
- 137 kcal567 kJ
- Proteiinia 5 g
- Hiilihydraatteja7 g
- Rasvaa9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi