• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttinen kukkakaalikeitto

Yrttinen kukkakaalikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo. Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret. Kiehauta hienonnettu purjo tilkassa öljyä. Lisää kukkakaalit kattilaan. Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot. Keitä noin 15 minuuttia.
  2. Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto sekä hienonnetut yrtit. Ripottele keiton pinnalle vielä tuoreita yrttejä.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 137 kcal567 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille