• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parsakaalipasta

Parsakaalipasta
Reseptin teki kumppani
  • alle 30 min

Ainekset

    • 1parsakaalin kukinto
    • 1dlcashewpähkinöitä
    • 2valkosipulin kynttä
    • loraus öljyä
    • suolaa
    • pippuria
    • 250gtäysjyväspagettia
    • voita tai oliiviöljyä

Tarjoiluun

    • juustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paahda cashewpähkinöitä kuumalla, kuivalla pannuulla, kunnes ne hieman ruskistuvat.
  2. Huuhtele parsakaali. Leikkaa varsi kolikoiksi, irroittele nuput ja leikkaa ne vielä kahtia.
  3. Siivuta valkosipulin kynnet. Levitä parsakaalit ja valkosipulin siivut leivinpaperin päälle pellille, pirskota päälle reilusti oliiviöljyä ja mausta parsakaalin palaset suolalla ja pippurilla.
  4. Kypsennä parsakaaleja 200-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat pehmenneet, mutta ovat vielä sisältä hieman rapeita. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  5. Lisää pastan joukkoon parsakaalit ja paahdetut pähkinät. Sekoita, mausta pasta suolalla ja mustapippurilla ja sekoita joukkoon hieman voita tai oliiviöljyä.
  6. Tarjoa pasta Siwa Gran Moravia-juustoraasteen kanssa. Vinkki! Saat pastasta ruokaisamman lisäämällä sen joukkoon lämmin- tai kylmäsavulohta.

Kommentoi

Arvosana reseptille