Syksyn sieni-juurespasta
Syksyinen sieni-juurespasta on maukas lämmike pimeneviin iltoihin. Täysjyväspagetista valmistuu pitkään kylläisenä pitävä kuitupitoinen ruoka.
4 annosta30 - 60 min345 kcal / annos (285g)
Ainekset
4 annosta
- 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä (tuore)
- 1rs(300 g)Pirkka keittojuureksia (tuoreita)
- 1(100 g)sipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 1-2rkloliiviöljyä
- 1tlk(390 g)Pirkka yrttitomaattimurskaa
- n. 1/2dlvettä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tltimjamia
- 1/2tlsokeria
- 250gspagettia (täysjyvä)
Lisäksi
- parmesaania
Valmistus
30 - 60 min- Puhdista ja viipaloi sienet. Leikkaa keittojuurekset hyvin pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
- Kuullota keittojuureksia ja sipuleita öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää herkkusienet ja paista vielä muutama minuutti. Lisää tomaattipyree, tomaattimurska, vesi ja mausteet.
- Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa lisäksi raastettua parmesaania.
Katso video
Kategoriat
Teemat Sesongit Ruokalajit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 285g100 g
- 345 kcal1 440 kJ
- Proteiinia 12 g
- Hiilihydraatteja52 g
- Rasvaa10 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi