• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Uunitomaatti-mozzarellasalaatti

Uunissa lämmitetyt tomaatit tekevät helposta salaatista astetta maukkaamman ja juhlavamman.
Uunitomaatti-mozzarellasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 230 kcal / annos (230g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa tomaatit noin 1 cm:n viipaleiksi. Levitä ne uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Valele tomaateille öljyä ja balsamiviinietikkaa. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Paista 225 -asteisen uunin yläosassa noin 5 minuuttia, kunnes tomaatit lämpenevät.
  2. Revi salaatit. Revi tai paloittele mozzarella. Höylää parmesaani ohuiksi lastuiksi. Paahda pinjansiemenet.
  3. Levitä jääsalaatti ja puolet rucolasta vadille. Nostele haaleat tomaatit salaatin päälle. Lisää pinnalle mozzarella, loput rucolasta, parmesaani ja pinjansiemenet. Tarjoa vaalean leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 230 kcal962 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua